Roadtrip aftermovie met Jumpy de camper

In dit blog kon je lezen hoe ik in mei vorig jaar Jumpy de mini camper kocht. Na een paar weken flink klussen was het dan zo ver: we gingen op roadtrip! Samen met vijf vrienden en een hondenvriend, verdeeld over drie campers, vertrokken we naar Frankrijk en Spanje. Een maand lang was Jumpy mijn huisje op wielen en werden we wakker op de meest mooie plekken.

Het was de eerste keer dat ik samen met een groep op reis ging. Een totaal nieuwe ervaring die smaakt naar meer. En ook het reizen met een camper smaakt naar meer. Het is heerlijk hoeveel vrijheid zo’n huis op wielen geeft. Je hebt altijd koffie bij de hand tijdens een pauze. Je bepaald zelf het tempo en je kunt op de meest mooie plekjes overnachten.

Mijn favoriete momenten tijdens deze roadtrip door Frankrijk en Spanje waren het wakker worden. De deuren van je bus openen en vanonder de dekens genieten van het uitzicht, de frisse lucht, het gezelschap. Ik wil meteen weer op pad nu ik dit zo schrijf. Tot die tijd kijk ik nog even naar de beelden. Kijk je mee?

Roadtrip aftermovie: Sweet blossoms in September

Meer aftermovies zien? Ik maakte er ook eentje van mijn pelgrimsreis naar Santiago de Compostella. Bekijk ‘m hier.

Vertel me jouw mening of verhaal:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Latest Travel Blog
Close

We are the Earth

Platform voor verbinders van de toekomst

© Copyright 2015. All rights reserved.
Close