We are the Earth publiceert teksten, afbeeldingen en andere materialen die zijn geschreven en gemaakt door Yalou van der Heijden. Indien dit niet het geval is, staat dit duidelijk aangegeven. We are the Earth behoudt zich het recht om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

 

Disclaimer

Artikelen en foto’s op We are the Earth zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Yalou van der Heijden. Voor informatie over het gebruiken van teksten en/of foto’s, stuur een mailtje naar Yalou@wearetheearth.nl

 

Privacy

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met persoonlijke data.  Persoonlijke details worden nooit doorverkocht aan derden. Wel ontvangen wij cookies. Mocht je dit liever niet hebben, pas dan je browserinstellingen aan.

 

Blogs over producten en/of services van derden

Soms verschijnen er op We are the Earth artikelen waarin producten worden benoemd of aangeraden. Deze producten zijn altijd zelf getest en gebruikt. Artikelen die tot stand zijn gekomen in een samenwerking zijn altijd in alle eerlijkheid geschreven. Indien het om een gesponsord artikel gaat, staat dit duidelijk vermeld onder aan het blog. Het kan zijn dat We are the Earth een vergoeding in gelden of producten heeft gekregen voor het schrijven van dit artikel. Dit neemt niet weg dat het artikel een eerlijke mening bevat. Een samenwerking komt enkel tot stand omdat ik er zelf achter sta.

 

Privacy policy & Disclaimer aanpassingen

We are the Earth behoudt het recht deze privacy policy en disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

Close
Latest Travel Blog
Close

We are the Earth

Platform voor verbinders van de toekomst

© Copyright 2015. All rights reserved.
Close