De winactie is gesloten, maar je kunt altijd nog terrecht op de webshop van Tashi Factory voor een gave tas of andere producten


Al langere tijd schrijf ik blogs over mijn reizen, maar sinds een jaar doe ik dat op mijn eigen blog We are the Earth. Vorige maand vierde We are the Earth haar eerste verjaardag, maar aangezien ik toen in Nepal zat heb ik dat stilletjes voorbij laten gaan. Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en wil ik het bloggen breder gaan aanpakken; meer reisverhalen, meer lifestyle en meer antropologie. We are the Earth is toe aan een makeover en ook een nieuw logo is in de maak. Maar onder het motto beter laat dan nooit gaan we nu eerst We are the Earth’s verjaardag vieren, want wie jarig is deelt uit! In samenwerking met Tashi Factory mag ik een gave tas uit Nepal weggeven!

Tashi Factory

Tashi Factory is een online webshop met artikelen uit Nepal. Door het creëren van meer werkgelegenheid en het betalen van eerlijke prijzen steunt Tashi Factory de Nepalese bevolking. Onder andere tassen, sieraden, t-shirts en sjaals worden bij kleine (familie) bedrijfjes speciaal met gave designs voor Tashi Factory ontworpen en gemaakt.

In samenwerking met Tashi Factory mag We are the Earth een 100% katoenen fairtrade shopperbag (t.w.v. €19.95) naar keuze weggeven!

Deze tassen zijn gemaakt in een kleine fabriek in Pokhara, Nepal. Deze fabriek stelt vrouwen in staat om naast hun moederschap ook voor een inkomen te kunnen zorgen door hun kinderen een speelplek te geven in de ruimte waar de vrouwen het katoen weven en de garen verven.

Nadat de tassen klaar waren werden ze in de hoofdstad Kathmandu bedrukt met verschillende printen. Zo is er een tas met een quote van de Dalai Lama; ‘my religion is kindess’ en een van Gandhi; ‘be the change you want to see in the world’. Ook is er een print ontworpen door de getalenteerde tattoo artist Rojan Shrestha, die van de mandala (ook verkrijgbaar op t-shirt!).

Hoe gaaf is het om met een van deze Tashi tassen rond te lopen? Misschien doe je dan binnenkort ook wel, want als je de volgende stappen doorloopt maak jij kans om er eentje te winnen!

Wat moet je doen?
1. Like We are the Earth op facebook en reageer op dit bericht welke tas jij het mooist vindt
2. Nodig je vrienden uit om We are the Earth ook leuk te vinden
(rechts op de pagina – ‘vrienden uitnodigen om deze pagina ook leuk te vinden’)
3. Like the facebook pagina van Tashi Factory

Heb je geen Facebook? Abonneer je dan op de We are the Earth website en laat een reactie 

De winnaar wordt maandag 12 september 2016 bekent gemaakt op de Facebookpagina van We are the Earth.