Bijna dagelijks post ik foto’s van mijn reizen en andere relevante (reis)foto’s op Instagram. In de serie The story behind the picture deel ik het verhaal achter de top 3 meest populaire Instagram posts met jullie. Lees hier meer over de reis die mijn vriend en ik door Marokko maakte en de studentenliftwedstrijd naar Bremen!
(de kwaliteit van de foto’s wordt er niet beter op door Instagram, zeker niet als ze bekeken worden via de computerscherm in plaats van een mobiele telefoon)..

Deze foto is genomen in het schitterende Marokkaanse plaatsje Essaouira. De smalle steegjes in de medina en ook de haven van het dorpje stikken van de zwerfkatten. In iedere hoek zit er wel eentje. Op deze foto is een gedeelte van de haven te zien, waar we een hele aanhanger vol kittens vonden. Zij vonden ons net zo interessant als wij hen, wat resulteerde in een paar knuffels en mooie foto’s. In dit blog kun je alles lezen over onze hitchhike trip naar en ons verblijf in Essaouira.

 

In dit blog schreef ik al eerder over de liftwedstrijd van mijn studieverenging. In tweetallen namen we deel aan de wedstrijd die ons naar Bremen, Duitsland bracht. Benieuwd of we gewonnen hebben? Lees dan snel het blog! Bremen zelf was schitterend. Midden in de stad staat deze windmolen, gevestigd in een bloemenzee aan de waterkant van de Wezer.

 

Nog meer liftfoto’s! Zoals jullie wellicht weten ben ik vorig jaar samen met mijn vriend vijf weken door Marokko gaan liften. In Essaouira ontmoetten wij Alan, een Canadese jongen die besloot ons te vergezellen op weg naar de woestijn. Op deze foto wachten we, ergens tussen Agadir en Ouarzazate, op een auto die ons een stukje mee wilt nemen. Marokko is een geweldig land om te liften, probeer het eens!

Wil je meer foto’s zien? Volg We are the Earth dan op Instagram! Mocht je geen Instagram hebben, wees dan niet getreurd; volgende maand kies ik de drie populairste post van die maand uit en vertel mijn herinneringen erbij.