Over We are the Earth

Namastewelkome op We are the Earth! Mijn naam is Yalou (21) en ik ben verliefd op de wereld. Al van kleins af aan heb ik geroepen dat ik een wereldreis wilde maken en dat was dan ook precies wat ik ging doen. Eind 2014 vertrok ik met mijn vwo diploma op zak naar Nepal, waar mijn reis begon. Ik ben verliefd geworden op de Nepalese mensen en haar cultuur, op de natuur in Laos en op de oceaan in Cambodja, ik keek mijn ogen uit in Myanmar en liftte heel Marokko door. Inmiddels ben ik derdejaars Antropologie studente aan de Universiteit van Amsterdam en combineer ik mijn passie voor reizen met het leren over ‘de ander’ en schrijven. In de collegevrije periodes zal ik weinig ik Nederland te vinden zijn en stiekem ben ik mijn reis voor na mijn bachelor al aan het plannen. Reis je mee?

Whocares CARENederland Marhaban shirt

Vindt hier meer informatie over het Marhaban shirt dat ik draag!

Wat kunnen jullie op We are the Earth verwachten?
Verhalen van mijn reizen, samen met de mooiste reisfoto’s. Tips en tricks, variërende van hostels en restaurantjes, tot alternatieven voor toeristische plekken en reisroutes. Ook ga ik jullie hier op een toegankelijke manier laten kennis maken met antropologie door het delen van essays en blogs met een antropologische blik. Want de meeste mensen hebben geen idee wat antropologie is en vooral hoe leuk het is! Daarnaast wil ik mij meer ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, en die ontwikkeling kunnen jullie hier op deze site terugvinden.

Voor je dagelijkse portie aan mooie foto’s kan je We are the Earth volgen op Instagram en vergeet ook niet om de facebook pagina een like te geven!

Klik hier om contact met mij op te nemen.

note: 99% van de foto’s op We are the Earth zijn door mijzelf gemaakt. Neem contact met mij op als je ze wilt gebruiken.

me

Het uitzicht in het klooster in Nepal

2 comments

Vertel me jouw mening of verhaal: