Over We are the Earth

Namastewelkome op We are the Earth! Mijn naam is Yalou (22) en ik ben verliefd op de wereld. Van kleins af aan heb ik geroepen dat ik een wereldreis wilde maken, en dus vertrok ik eind 2014 met mijn vwo diploma op zak naar Nepal, waar mijn reis begon. Ik ben verliefd geworden op de Nepalese mensen en haar cultuur, op de natuur in Laos en op de oceaan in Cambodja, ik keek mijn ogen uit in Myanmar en liftte heel Marokko door. Inmiddels ben ik derdejaars Antropologie studente aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik mijn wereldreis opgedeeld in kortere tripjes. Naast het studeren, reizen en schrijven ben ik bezig met een zoektocht naar een zo duurzaam mogelijk leven. Op We are the Earth komen deze passies samen. Reis je mee?

‘alleen op de wereld’ in Zweeds Lapland

Wat kunnen jullie op We are the Earth verwachten?
Verhalen van mijn reizen, samen met de mooiste reisfoto’s. Maar ook tips en tricks op het gebied van de wereld ontdekken. Daarnaast ga ik jullie hier op een toegankelijke manier laten kennis maken met antropologie. Door het delen van essays, blogs en columns met een antropologische blik. Veel mensen hebben geen idee wat antropologie is, laat staan hoe leuk het is! Als laatste ben ik mij steeds meer aan het ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Die ontwikkeling kunnen jullie ook hier volgen!

Voor je dagelijkse portie aan mooie foto’s kan je We are the Earth volgen op Instagram en vergeet ook niet om de facebook pagina een like te geven!

Klik hier om contact met mij op te nemen.

Disclaimer: Alle foto’s op We are the Earth zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Voor het gebruiken van deze afbeeldingen is toestemming nodig.

4 comments

Vertel me jouw mening of verhaal:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: